Hodnocení obchodu

5,0 214 hodnocení
Přidat hodnocení
5
214x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martina | 20.11.2020
Jsem velice spokojená. Dodání rychlé, Masticha pomáhá.
S Avatar autora sedaček-marcel | 18.11.2020
jsem velice spokojeny mam reflux jícnu velice pomaha mam dotaz muzeu brat mastichy dlouhodobě dekuji
PB Avatar autora Pavol Bojda (Administrátor) 20.11.2020
Dobrý den, mastichu můžete užívat dlouhodobě. Při delším užívání doporučujeme snížit dávkování na 2x2 tablety denně.
MJ Avatar autora Markéta Jemelková | 15.11.2020
skvělý produkt
EH Avatar autora Eva Hackerová | 15.11.2020
Velmi, Masticha mi opravdu pomohla.
Z Avatar autora zdeněk | 11.11.2020
naprosto
YO Avatar autora Yveta Odstrčilíková | 11.11.2020
Jsem spokojená
PS Avatar autora Pavlina Szabo | 11.11.2020
Rychle dodani, vse super
TT Avatar autora Tereza Trochová | 4.11.2020
S výrobky jsem spokojená.
PB Avatar autora Pavel Brázda | 21.10.2020
S obchodem jsem spokojen. V loňském roce jsem užíval 3 měsíce Mastichu a po celou dobu jsem neměl žádné žaludeční potíže. Ty se opět navrátily až letos. Tento pátek jsem objednám na další vyšetření žaludku, tak uvidím ?!
JM Avatar autora Jana Mičková | 20.10.2020
výborné
M Avatar autora Martina | 14.10.2020
Rychlé dodání.Všem vřele doporučuji.
J Avatar autora jarda | 10.10.2020
ok
DH Avatar autora Dominik Hradecký | 9.10.2020
Dobrý den, moc děkuji za produkt Masticha. Trpím refluxní chorobou jícnu a mám eroze v jícnu. Před užívání Mastichou jsem nemohl ani vyběhnout schody po jídle, ani si dojít na záchod , jak mi bylo tězko od žaludku. Mastichu beru 3 dny, přestal jsem brát omeprazol na žaludek a cítím se po jídle výborně. Není mi těžko, mám více energie, cítím se psychicky o 100% lépe. Musím říct že za ty peníze to opravdu za to stojí, pokud trpíme vředy, refluxní chorobou a nebo těžkostí po jídle, tak určitě investujte do svého zdraví. Mě je 27 let a tento produkt mi dost změnil život k lepšímu! Moc děkuji
PS Avatar autora Pavel Steinbauer | 21.9.2020
Dobrý den , prvně chci poděkovat za doručení zásilky a jsem velice spokojený s kůrou . Při vyšetření žaludku mě našly heliobakterii . Nejdřív mě daly antibiotika , a pak jsem chtěl ozkoušet mastichu . 23.9. jdu na kontrolu a těším se na výsledek vyšetření . Moc děkuji že jste tady pro nás ...
Avatar autora j.brozkova@seznam.cz | 17.9.2020
Rychlé dodání.
MB Avatar autora Milan Bayer | 16.9.2020
Rychlé dodání.
S Avatar autora Soňa | 13.9.2020
Okamžité odeslání zboží, po objednání doručeno druhý den.
JM Avatar autora Jana Matoušková | 11.9.2020
jsem spokojená
JV Avatar autora Jindřich Vysůček | 11.9.2020
Sem stim spokojenej.
AM Avatar autora Andrea Mrázková | 9.9.2020
Masticha kapsle pomohli manželovi zlepšiť trávenie, pomáha aj pri redukcii váhy.

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 214

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde